Посещение детского дома в с. Межирич

Команда волонтеров и подростков из 16 человек общественной организации «Надежда» посетили детский дом в с. Межирич. Для детей гости привезли теплые вещи,  сладости для каждого ребенка и показали сценку: «Осенний огород». Детвора оказала теплый и радушный прием своим гостям. Волонтеры могли пообщаться с воспитанниками и воспитателями, узнав об их нуждах, и чтобы они хотели увидеть в следующий раз.

«Дуже приємно бачити позитивних людей, які приносять своє добро у наш маленький будиночок, — ділиться своїм враженням вихователь Гана Олександрівна.  — Я бачу позитивний розвиток після спілкування з цією командою, адже на обличах з’являється усмішка, їм дуже подобаються ваші ігри. Звичайно мені сподобалася ваша вистава «Осінній врожай». Наші діти дивилися із захопленням, сподобалися ваші конкурси, навіть самі маленькі дітлахи приймали участь. Ми чекаємо, що ваш наступний приїзд привезе з собою ще щось цікавеньке. Ми на вас дуже чекаємо».

«Мені тут все подобається. До нас завжди приїжджають гості, подарунки привозять, грають з нами у різні ігри. Ми тут всі дружні, стараємось не сваритися, — ділиться з нами хлопчик Ігор. — Мені дуже сподобалась сценка, як вони там вирішували, хто з них головніше, та ще сподобалась гра «Мишка».

%d такие блоггеры, как: